Výdejní místo ve Vrchlabí

Nákupní košík

V košíku nemáte žádné zboží.

Jelení hřbet bez kosti

Toto maso se hodí na

  • steaky
  • grilování
  • smažení
  • pečení
  • uzení

Vyprodáno

Tento produkt momentálně nemáme.
Rádi vám napíšeme, až bude dostupný.

Popis produktu

Jelení hřbet je hned po panenkách druhou nejlepší částí jelení zvěřiny. 

Hřbetní maso má intenzivní chuť. Je vhodný ke všem úpravám, skvělé je na minutkové úpravy. Na steaky se krájí vždy napříč svalovými vlákny. Můžeme péct také vcelku, ugrilovat ho, usmažit ale i vyudit. 



Při objednání do 18 h si můžete
nákup vyzvednout už druhý den od 9 h

Nakupovat můžete
až týden dopředu

Tipy na přípravu našich produktů

Bezkontaktní vyzvednutí v chladícím
boxu ve Vrchlabí. Denně 9–21 h

Dotaz na produkt zavřít
Načíst
Přihlášení zavřít